A mágnestábla, mint irodai kellék

Ki ne emlékezne az iskolai évekre, amikor mindennap krétaporosan bandukoltunk haza, amikor mi voltunk a soron a tábla letörlésében. Az irodában nem kell ez legyen a sorsunk, mert az egyszerű, de korszerű mágnestábla sokkal kényelmesebb megoldást jelent.

Nemcsak oktatási céllal használják ezeket a nagyszerű táblákat, hanem az irodának is az egyik legfontosabb kelléke lehet. Egy megbeszélésen mindenki egyszerűen felvázolhatja a terveit, ami a többieknek is láthatóvá válik. Nem kell papírt pazarolni és a krétaport sem kell szívnunk, valódi környezetbarát megoldás. A mágnestábla másik előnye, hogy mágneses tulajdonságainak köszönhetően, több külső elemet is könnyedén rögzíthetünk rá, így még érthetőbbé, színesebbé tehetjük a közlendőnket.

Évről-évre nagyszerűbb megoldásokkal találjuk szembe magunkat, amelyeket valóban nagy kár lenne figyelmen kívül hagyni. A mágnestábla alján egy kis polcra könnyedén feltehetjük a táblafilcet és a törlőeszközöket, majd máris indulhat az érdekesen előadott bemutató.