alternáló fűkasza

Alternáló fűkasza fém alvázzal

A hagyományos, éllel és fogantyúval rendelkező kasza mára már túlhaladottá vált. Amennyiben igény mutatkozik nagyobb zöld felület karbantartására, a felhasználók rendelkezésére áll a korszerű alternáló fűkasza, ami a nagyteljesítményének köszönhetően, kiválóan alkalmas rétek és méretesebb telkek nyírására.

A gép munkaszélessége 87 cm, vágási magassága pedig 17 és 90 mm között állítható. Fém alváza hatékonyan megóvja magát a készüléket a véletlenszerűen felpattanó kövek vagy esetlegesen más kemény tárgyak felütődésétől. A benzinmotoros alternáló fűkasza rétek és nagyobb telkek esetében ideális és időtálló befektetés. Leginkább olyan esetekben érdemes alkalmazni, amikor a levágott füvet, gazt nem felaprítani szándékozunk, hanem állatok takarmányozására szeretnénk használni.

A lézervágással kialakított késeknek és a beállítható vágómagasságnak köszönhetően, kiválóan bevethető magas szárral rendelkező növények lemetszésére is. Az alternáló fűkasza ergonomikusan kialakított fogantyúja tompítja a rezgést, ezáltal jelentősen könnyebbé teszi a munkavégző dolgát.