frottír méteráru

Amit a frottír méteráruról tudni kell

Sok cégnek nagy mennyiségben, magas minőségben van szüksége a legkülönfélébb méterárukra. Az esetükben gyakran szerepel a rendelési listák élén a frottír méteráru. Milyen matériáról van szó? A pamutból készült, lágy, hurkos felülettel rendelkező szövet megannyi mindenre használható, így nem is csoda, hogy sok vállalkozás keresi ezt.

A frottírszövet színoldalán, de többnyire mindkét oldalán sűrűn elhelyezkedő fonalhurkok találhatók, amelyek kiemelkednek a szövet síkjából. A frottír méteráru sokszor eltérő színű fonallal mintázott, míg a sima alapszövet motívum gyakran váltakozik a hurkos felülettel. Természetesen kaphatók a színes mintájú frottírszövetek is.

A frottír méteráru remek választás akkor, amikor fontos a jó nedvszívó képesség, illetve a dörzsölő hatás sem elhanyagolható. Számtalan minden készíthető belőle: fürdőlepedő, törölköző, mosdókesztyű , játékfigurák és sok minden más. Hol vehető meg a szövet?

Érdemes a keresgélést a szakatex.com weboldalon kezdeni, hiszen a frottír méteráru itt a magas nívót képviseli. Igazolja ezt a tény, hogy csakis száz százalékos pamutból készült változatot kínálnak. A jó nedvszívó képességen kívül, még kiváló tulajdonsága a légáteresztő képesség. Ennek hála kellemes nyári takaró is készíthető belőle.

Pamut póló anyag méteráru: bővíthető a ruhatár

A hölgyek szeretik időről-időre leváltani vagy egy kicsit átalakítani a ruhatárukat. Az egyik legfontosabb alapanyag ekkor, ami nem hiányozhat egyetlen ruhatárból sem a különféle trikókat tekintve, az a pamut póló anyag méteráru, ugyanis megannyi jó tulajdonságával a tökéletes ruhamatériát jelenti.

Vannak olyan ruhadarabok, amik minden egyes gardróbban helyet kapnak, mert annyira komfortosak és sokoldalúak. Ilyen a pólók is. Aki egyedi fajtát szeretne, dönthet egy szakértő mellett, aki a pamut póló anyag méteráru segítségével megvarr egyet.

A pamut póló anyag méteráru megvásárolható a Szakatex shopban, ahol mindenki kedvére válogathat a megannyi termék közül. Aki nem tud eligazodni az oldalon, az nyugodtan kérheti a szakértők segítségét, akik készséggel állnak rendelkezésre. Így biztosan megtalálható a profi pamut póló anyag méteráru.