Strapabíró öntapadós címkék

Az öntapadós címke híres a tartósságáról

A termék megrendelésekor nemcsak a hagyományos formával előállított darabok közül válogathat, hiszen lehetősége van az egyedi formatervezés megvalósítására is. Az öntapadós címke logóval és emblémával is készíthető. Igényelhet színes verziót, sőt, egy matricán akár több színkombinációt is összeállíthat.

Érdemes megemlíteni, hogy fényképet szintén nyomtathat rá. Az öntapadós címke átlátszó formája is igencsak közkedvelt, mivel a zacskók, a dobozok, a tasakok és más csomagolóanyagok rögzítéséhez, illetve lezárásához alkalmazható.

A hagyományos verzióknak alapvetően két fajtája létezik. Van, amelyiket egyszerűen visszahúzhat és újraragaszthat, de kaphat olyat is, amelyiket a felhelyezés után nem könnyű lekaparni, hiszen rendkívül erős a tapadása. Mindkét típusnak megvan a saját maga előnye. Az öntapadós címke nem kerül túl sokba, így bárkinek lehetősége van a termékkínálatból vásárolni.

Ha az imént felsorolt dolgok alapján megtetszett a termék Önnek, akkor azonnal szerezze be! Biztosan nem fogja megbánni, mivel nagy segítségére lehet a mindennapokban.