infraszauna

Döntsön bátran az infraszauna mellett!

Élvezze a szaunázás nyújtotta előnyöket! Élje át az infraszauna testre és lélekre gyakorolt páratlan hatásait4 Szerezze be mielőbb az Önnek megfelelő típust az infraszauna.com weboldalról! Kicsi méretének köszönhetően, a lakás bármelyik sarkában felállítható és nem igényel szakemberi segítségét sem az összeszerelése.

Érdemes az otthonunkban tudni ezt a hatékony egészségmegőrző berendezést, hiszen rendszeres (heti 3-4 alkalommal) használatával az immunrendszerünk és ellenálló képességünk megerősödik. Az infrasugárzók közvetlenül a testünket melegítik fel, nem pedig a környezetet, így a hőt mélyen a bőr rétegeiben adják le. Ezáltal fokozódnak az anyagcsere folyamatok és a vérkeringés. Elindul a méreganyagok, a felesleges zsír, a káros koleszterin és a lerakodott salakanyagok kioldódása a szervezetünkből.

Kiválóan oldódik a stressz, a közérzetünk nagymértékben javul, állóképességünk és erőnlétünk megnő. Az infraszaunában eltöltött idő felér egy relaxálással, hiszen az infravörös sugarak nyugtató és lazító hatásúak.