Egyszerű pólók

Jól néz ki a B&C póló

Minél jobb minőségű egy ruhadarab annál szívesebben viseljük. A céges pólóktól sok alkalmazott egyenesen irtózik, mivel nem valami divatos, csúnya a színe és nem áll rajtuk sehogy.

Tény, hogy a munka nem a divatról szól, hacsak nem egy modellügynökségnek dolgozunk, de az alkalmazottak esztétikus megjelenése pozitív hatással van a cég arculatára. A B&C póló ideális választás ebből a tekintetből, mert rendkívül kényelmes, ráadásul minőségi anyagból készül.

A sokadik mosás és vasalás hatására sem nyúlik vagy fakul ki. Természetesen többféle méretben lehet beszerezni a B&C pólót a cegespolo.eu weboldalról. A szolgáltatások közé tartozik a hímzett céglogó készítése is.

Ez kivitelezhető a B&C póló gallérjára, ujjára, mellére vagy hátára. A gépi hímzéssel elkészült logók nagyon jól néznek ki, ráadásul tartósak, ezért bírják a mindennapi strapát, csak úgy, mint a B&C póló. Amennyiben a B&C póló hímzését a cegespolo.eu csapatával szeretnénk elvégeztetni, még kedvezményben is részesülhetünk a webáruház jóvoltából.