Kényelmesen használható az Alfawise ablaktisztító

Felmerült már Önben, hogy miként tudja tökéletesen tisztán tartani az otthona vagy az üzlete ablakait, komolyabb erőfeszítés nélkül? Az Alfawise ablaktisztító különleges technológiával készült távvezérlésű eszköz, ami önállóan elvégzi a munkát a tulajdonosa helyett.

A tisztító berendezés elektromos árammal működik és bonyolult algoritmusok alapján dolgozik, de Önnek csupán hátra kell dőlnie és élvezni a jól megérdemelt pihenést, amíg a robot elvégzi a feladatát. Az Alfawise ablaktisztító mindössze 1 órányi töltést igényel, ezt követően pedig 4 percenként egy teljes négyzetméternyi ablakfelület képes megtisztítani, amíg Ön lazít.

Az eszköz használata nagyon egyszerű, akár saját okostelefonjáról is könnyedén irányíthatja. Ne habozzon kihasználni ezt a vissza nem térő lehetőséget, hiszen most kedvező áron juthat hozzá, ehhez a forradalmi újdonsághoz! Az Alfawise ablaktisztító berendezés úgy lett megtervezve, hogy stabilan tapad ahhoz a felülethez, amin van és még áramszünet esetén sem esik le róla, ezért nem kell aggódnunk, hogy esetleg bármilyen sérülés éri.