selyemfesték

Készítsünk saját divatot selyemfestékkel!

Teljesen mindegy, hogy kezdő vagy profi festők vagyunk, amennyiben kiváló eredményt szeretnénk elérni, akkor ahhoz szükség lesz minőségi alapanyagokra. A selyemfesték egyértelműen ebbe a kategóriába tartozik. Többféle színből és kiegészítőből tevődik össze a kínálat, amit kedvező áron találunk meg a muveszellato.com oldalon.

Az árnyalatok könnyedén keverhetőek egymással, valamint a színtelen világosító adagolásával érhetjük el az élénk, intenzív hatást. Többféle technika felhasználható a selyemfesték eloszlatására, felvitelére. Merítéssel, csepegtetéssel, csíkozással, kontúrozás utáni festéssel egyaránt kihozhatjuk belőle a maximumot. A vízbázisú készítményeket utólagosan fixálni kell, amit vasalóval, gőzzel, hagyományos vagy mikrohullámú sütővel könnyedén elvégezhetünk.

Az így fixált anyag 60 Celsius fokig moshatóvá válik. A Deka Silk selyemfesték teljesen új harmóniát tud vinni a szövetekbe. A kedvező ár-érték arányról és a kellő mennyiség biztosításáról a muveszellato.com weboldal gondoskodik. A gyors kiszállítást követően azonnal nekiláthatunk a munkának.