uv/led lámpa

Különböző teljesítményű UV/LED lámpa típusok

A csillogó, gyönyörű formájú zselés körmökhöz nemcsak egy kis kézügyesség kell. Bizony még szükség lesz olyan eszközökre is, mint az UV/LED lámpa. Már valószínűleg minden nő tudja, hogy a zselék csak egy ilyen lámpa alatt szilárdulnak meg, levegőn nem.

Aki tehát a munkahelyére vagy saját körmei készítésére vásárol egy ilyen eszközt, az mindenképpen figyeljen oda a termék minőségére is! Egy jó lámpa ugyanis hosszú ideig kiszolgálja a használójának igényeit. Az UV/LED lámpa az ekszerem.hu webáruházban nagyon jó áron, megbízható minőségben érhető el. Itt többféle változat is kapható ebből a termékből, így a vásárlók rendelhetnek teljesítmény, ár, sőt, forma szerint is. Ha egy nagyobb teljesítményű gépre vágyunk, akkor válaszhatjuk a 48 Wattos Sun Five UV/LED lámpát 24 darab LED-el, infravörös szenzorokkal, 4 időzítő programmal.

Ha az extra teljesítmény nem követelmény, akkor jó választás a kompakt, Sun 9C típus, amelyik már akkor is működésbe lép, ha csak behelyezzük a kezünket. Mindegyik típus remekül fog működni!