fa futóbicikli

Miért jó választás a fa futóbicikli?

Amint cseperedik a lurkó, érdemes gondoskodni róla, hogy megszerettessük vele a mozgást. Ehhez a leginkább az járul hozzá, ha látja ugyanezt a szüleitől, hogy ők mennyire nagy örömmel mozdulnak ki a kényelmes szobából. Az egyik leginkább felkapott formája a sportolásnak a kerékpározás. Amikor még nincs kifejlődve kellően a pici egyensúlyérzéke, a fa futóbicikli az ideális társ, amibe megéri befektetni.

Erre felpattanva azonnal érezhető a kényelem és biztonság. A vesszoparipa.hu weboldalon elérhető az a fa futóbicikli kivitel, ami minden tekintetben a minőség jegyében született meg. Kényelmes fogás, több fokozatba állítható ülés, szilikon elvédő a lábaknál, 45 fokos szögben lekorlátozó kormányzár, állítható tengelytáv, levehető, puha, vászon üléspárna, 12 colos pneumatikus abroncsok, amelyek belsővel rendelkeznek, a könnyebb gördülés érdekében.

Egyszerűen elképesztő, hogy mennyire profi módon van összeállítva a fa futóbicikli, ami semmilyen toxikus anyagot nem tartalmaz. Remek első jármű, amit biztosan díjazni fog a csöppség, azért bátran vásároljuk meg minél hamarabb!