Nem okozhat gondot a villanybojler elektromos bekötése

Sajnálatos módon, számos régióban a központosított melegvíz-ellátás még a mai korban is álom. Egy ilyen helyzetben kiváló alternatíva a villanybojler elektromos bekötése.

Ha Ön jártas a villanyszerelésben, akkor a berendezést egymaga is telepítheti. Először is meg kell határozni a helyet, ahová a vízmelegítőt telepíti. Az elektromos hálózathoz való megfelelő csatlakoztatás biztosítja a zavartalan és biztonságos működést.

A legoptimálisabb hely a villanybojler elektromos bekötésére a fürdőszobába, hiszen így könnyebben csatlakoztatható a vízellátó rendszerhez. Ha Ön tartályos típusú vízmelegítőt vásárolt, győződjön meg róla, hogy a fal, ahová telepíti szeretné, képes legyen megtartani egy ilyen méretű súlyt.

A belső falakat és a gipszkartonból készült válaszfalakat nem a berendezés súlyára tervezték. A villanybojler elektromos bekötésekor helyezze azt a lehető legközelebb a vízellátó csövekhez. Mivel a kettős áramkörű vízmelegítőnek meglehetősen nagy kapacitása van, érdemes közvetlenül a kapcsoló dobozhoz csatlakoztatni.