felfújható SUP

Praktikus megoldás a felfújható SUP

Bár még messze van a nyár, nem árt időben felkészülni, ezért tanácsos beszerezni azokat a kellékeket, amelyek a szezonban már hiánycikknek fognak számítani. A felfújható SUP kivitelezése nagyon ötletes, hiszen kis helyen is könnyedén elfér, ezért a szállítása és a tárolása során egyáltalán nem foglal sok helyet.

Annak ellenére, hogy ez egy felfújható SUP „deszka“, rendkívül strapabíró és minden probléma nélkül elbírja egy 100 kg-os felnőtt súlyát.

Természetesen hordtáska is jár mellé, csak úgy, mint a 3 részes evezőkészlet, a kézi pumpa, a biztonsági zsinór, a javító szett és 1 szeg. A felfújható SUP a strapabíró kivitelt a 3 rétegű TriTech szöveterősített anyagának köszönheti.

Fontos tudni, hogy a biztonsági zsinórt minden alkalommal csatoljuk a bokánkhoz, mert így nem fogjuk, hiszen könnyen elvinné azt a sodrás, hogyha a folyóba pottyanunk. Rendelkezik egy középső fogantyúval is, amivel könnyedén lehet hordozni. A felülete csúszásmentes, ezért könnyebb egyensúlyozni a felfújható SUP felületén.