Télikert többféle változatban

Aki tökéletes végeredményt szeretne, az bízza profikra a tervezést! A telikert.hu szakemberei a helyszíni felmérést követően, az ügyfél igényei szerint elkészítik a télikert 3D modelljét.

Amennyiben ez megfelel az elképzelésnek, következhet a kialakítása. Ha már régóta tervben van egy ilyen beruházás, akkor érdemes megtekinteni a Budaörsön található bemutatótermet. Ezután már biztosan nem lesz kérdés, hogy megéri vagy sem ez a befektetés.

Minden dizájnnak egyedi hangulata lesz, a személyre szabott igényeknek köszönhetően. Van, aki egy nagyképernyős tévét szeretne, hiszen a télikert területén házimozizni igazi kiváltságnak számít.

Akinek még ennél is extrémebb vágyai vannak, annak is a rendelkezésére áll a telikert.hu csapata, hiszen még jakuzzival is felszerelhető, a maximális kényelem érdekében. Ez még csak néhány volt a számtalan megvalósításra váró télikert ötletek közül. Nem szabad elhamarkodottan dönteni a dizájnnal kapcsolatban. Mindenképp érdemes néhány tervet szemügyre venni, a végleges döntés előtt.