Trotec 25 E

Trotec 25 E a szárazabb és kényelmesebb otthonért

A páramentesítők fokozatosan az egyik legszélesebb körben használt készülékké váltak a házakban. A Trotec 25 E technológiailag fejlett modelljeinek megjelenésével ez a folyamat nem állt le, hanem folyamatosan fejlesztések zajlanak és a készülékek egyre több új funkciót szereznek. A legtöbb újonnan kifejlesztett pára elleni eszköz olcsóbb, csendesebb és kompaktabb.

De vásárláskor semmiképp ne hagyja figyelmen kívül a berendezés zajszint terén birtokolt jellemzőit! Sokan elhamarkodottan döntenek és olyan páramentesítőket telepítenek, amelyeknél az egységből származó zaj meghaladja a normát és kellemetlenséget okoz. A zajszint normál tartománya 40-50 dB, de a teljes kényelem érdekében, a választásnál a legkisebb értékre kell törekedni.

Például a Trotec 25 E háztartási páramentesítők 43 dB értéken funkcionálnak. Annyira csendben működnek a háttérben, hogy a felhasználóknak még arra sem kell időt szakítaniuk, hogy megszokják a jelenlétüket. Szakembereink segítenek Önnek a kiváló minőségű Trotec 25 E háztartási párátlanító megrendelésében!