8 mm-es szálak

8 mm-es szálak a legszebb kristálygolyókkal

Az egyedi ékszerek készítéséhez nem kell feltétlenül különleges tehetséggel, tapasztalattal és vastag pénztárcával rendelkezni. A 8 mm-es szálak az online boltban ugyanis olcsón ihletnek alkotásra.

Ezekre a szálakra szebbnél-szebb ásványok vannak felfűzve, amikből gyönyörű karkötők vagy nyakláncok készíthetőek. Ha többet is veszünk ezekből, akkor még nagyobb teret adhatunk a kreativitásunknak, ugyanis kombinálhatjuk az ásványokat egymás között.

Mindegyik kő rendelkezik valamilyen pozitív hatással, ezért minél többféle van, annál jobb. A 8 mm-es szálak ásványgolyói tökéletes csiszolásúak, ezért az amatőr vagy profi ékszerésznek nem lesz velük nehéz dolga. Hol vásárolhatóak meg ezek a szálakra fűzött kincsek?

Az asvanybolt.hu webáruházból bármikor megrendelhetőek a 8 mm-es szálak, hiszen mindig nyitva áll a vásárlók előtt. Lehet kérni jáspist, rózsakvarcot, aventurint, hematitot, stb… Ezekből a 100 %-ban eredeti kristályokból fantasztikus ékszereket készíthetünk magunknak és másoknak egyaránt.