80x80 zuhanykabin szögletes

Fokozza a tér érzetét a 80×80 zuhanykabin szögletes változata

A zuhanyozás nemcsak számtalan jótékony hatást gyakorol az emberre, hanem a kádfürdőnél jóval kevesebb vizet is fogyaszt, így környezetbarát megoldás.

Gyakran a kádtól kevésbé tolakodó berendezésként a 80×80 zuhanykabin szögletes modelljei modern alternatívát kínálnak és kiválóan megállják a helyüket a kisebb helyiségekben. Nagyszerű dizájnnal, lenyűgöző praktikummal és számos lehetőséggel rendelkeznek, amelyek minden kis luxus fürdőszobához illeszkednek.

A könnyen telepíthető 80×80 zuhanykabin szögletes variánsai ultramodern megjelenést kölcsönöznek a kortárs fürdőknek és az előnyös kialakítás érdekében, alacsonyan elhelyezett tálcával vagy közvetlenül a padlóra szerelhetőek.

A tolóajtókkal felszerelt zuhanyok letisztult, minimalista megjelenést biztosítanak és különösen jól működnek két fal közötti mélyedésben, hogy megtakarítsák a padló területet. Mivel a keret nélküli kialakításnak köszönhetően kevesebb helyen gyűlik össze a szennyeződés, a 80×80 zuhanykabin szögletes formái minimális tisztítást igényelnek, ami további előny.