fürdősók

A fürdősók nagyszerű termékek

Egyesek a zuhanyozást, mások a fürdést részesítik előnyben, az előbbi felfrissít, utóbbi pedig nyugtat és lehetőséget kínál a relaxálásra. Ezt a csodás érzést csak fokozzák a fürdősók, amelyeknek számos jótékony hatásuk is ismert.

Már a nevükből is nyilvánvaló, hogy ezek legfontosabb összetevője valamilyen só, például Himalája-, holt-tengeri vagy keserű só. Míg régebben távolabbi fürdőket kellett meglátogatnunk ahhoz, hogy élvezhessük a sófürdő kellemes hatásait, addig ma már ki sem kell mozdulnunk a lakásunkból.


A niyodo.hu webáruház termékpalettáján fürdősók teljes arzenálját találjuk és ezeket pár kattintással, könnyen megrendelhetünk. Nagyszerűen méregtelenítik a bőrt ezek a termékek, segítenek az izmok, ízületek ellazításában.

Ezek mellett, jelentősen javítják a vérkeringést és elősegítik az ásványi anyagok beépülését, de gyulladáscsökkentő hatásuk is van. Tehát a fürdősók hozzájárulnak ahhoz, hogy a bőrön lévő pattanások, aknék visszahúzódjanak, gyógyuljanak, megszabaduljunk a pörsenésektől.