tejhabosítók

Tejhabosítókkal a hamisítatlan ízélményért

Sokat lehetne írni a kávéról, annak egyedülálló tulajdonságairól és arról, hogyan készítik ezt az aromás és élénkítő hatású italt. A műfaj klasszikusa azonban kétségtelenül az úgynevezett kis feketekávé, avagy a népszerű eszpresszó.

Erős, intenzív, jellegzetes ízű és mindig a napsütötte Olaszországhoz kötődik. Az olaszok már régóta felismerték a tejhabosítók által nyújtott előnyöket, amivel a cappuccino, a latte vagy a macchiato készül.


Az így elkészített kávé lágyabb ízű és gyomorkímélőbb, az igazi olaszok ezzel kezdik a napot. Ha Önnek is ezek a kedvenc kávéfajtái, akkor a tejhabosítók mindenképpen hozzájárulhatnak ahhoz, hogy az otthonában is elkészíthesse a finom, krémes hab egyedülálló ízélményét! Ez a felszerelés elengedhetetlen kellék a fehér habos kávé minden igazi rajongójának konyhájában.

Azonban nem csupán a kávé szerelmeseinek való! A tejhabosítókkal aromás kakaót is készíthet és remekül kiegészítheti a turmixokat. Ha pedig a krémes habhoz egy csipetnyi fahéjat vagy kókuszreszeléket ad, akkor egy nagyon finom desszertet élvezhet.