fog implantátum budapest

Fog implantátum Budapest központjában garanciával

A modern felszereléssel dolgozó és óriási tapasztalattal rendelkező szájsebészek képesek hatékonyan csökkenteni a beavatkozással járó kellemetlenségeket, így kijelenthető, hogy a páciensek semmilyen fájdalmat nem fognak érezni.

Az erősen rögzülő fog implantátum Budapest klinikáinak a felmérései szerint, eléri a 98,8 %-os bennmaradási arányt. A legnagyobb előnye kétségkívül az, hogy akkor is kivitelezhető, ha kevés a rendelkezésre álló csontállomány.


Amennyiben szükséges, akkor az orvosok javaslatot tesznek a pótlásra. Rendkívül stabil és a saját fogakhoz hasonló rágóerő fejthető ki általa. A fog implantátum Budapest szakrendelőiben hagyományos kétfázisú és azonnal terhelhető egyfázisú kivitelben vásárolható meg. Közös jellemzőjük, hogy mindkettő titánötvözetből készül és a gyökér pótlására szolgál.

A beültetés után a páciens kapcsolatban marad a szakemberekkel, emellett részt kell vennie az utókezeléseken és ellenőrzéseken. A fog implantátum Budapest területén minden alkalommal jótállással kerül kivitelezésre.