szamos supinált

Szamos supinált lábbelik a stabilitás jegyében

Ha gyermeke lábfájdalmakra panaszkodott, előfordulhat, hogy speciális lábbelit kell viselnie. De milyen is pontosan a speciális lábbeli és mit kell figyelembe venni, amikor először vásárolunk ilyet? Először is, a gyermekeknek szánt ortopéd cipőket kifejezetten a lábfej, a boka és a lábszár megtámasztására tervezték.

Például a lúdtalpas vagy hasonló betegségben szenvedő gyermekeknek a Szamos supinált lábbeli segíthet abban, hogy egyenesebben járjanak és fussanak, így javuljon az általános testtartásuk.


A Szamos supinált cipők és szandálok általában extra mélységgel és párnázással készülnek, hogy segítsék a rendellenes járással rendelkezőket is. Az ilyen lábbeliknek számos előnyük van. Egyik legfőbb tulajdonságuk a könnyű és párnázott belső kialakítás, ami tompítja a járás közben keletkező ütést és segíti a láb igazodását, amikor az a talajhoz ér.

A megfelelő talpbetétek megszüntetik a túlzott kilengést, ami a láb- és sarokfájdalmak elsődleges oka. A Szamos supinált lábbelik enyhítik a térdre, a csípőre és a hát alsó részére nehezedő terhelést is.