paróka

A paróka viselés előnyei

Ha szeretne a külsején változtatni, viszont nem akar megválni a csodás hajkoronájától, akkor itt a remek lehetőség! A paróka által gyorsan és egyszerűen elérheti a célját. Rengeteg fazon, szín és méret közül választhat.

Jól jöhet abban az esetben is, ha nincs kedve reggelente a frizura elkészítésével az időt eltölteni. A legtöbb hölgy tart attól, hogy a viselése közben kellemetlen érzés jelentkezik. Ettől egyáltalán nem kell félni, hiszen a napjainkban gyártott darabok teljes mértékben megbízhatóak.


A paróka hordása során semmiféle probléma nem tapasztalható. Készülhet szintetikus és természetes szálakból. Az előbb említett jóval olcsóbb árkategóriába tartozik. A tárolása, ha a levételt követően állványon történik, akkor sokáig megőrzi az eredeti kinézetét.

Nem szabad vasalni, sütni, szárítani, hiszen hamar tönkremehet. Ezzel ellentétben, a természetes paróka odafigyelést igényel. Úgy kell bánni vele, mint az eredeti hajjal. Ez azt jelenti, hogy rendszeresen ápolni és formázni kell! Bármelyik típus mellett dönt, nem fog csalódni!