kreatin

Kreatin a testi és szellemi fittségért

Manapság számos olyan táplálékkiegészítő elérhető, amit elsősorban a testépítők alkalmaznak, de már mások körében is egyre elterjedtebbek. A fehérjeporok, multivitaminok vagy kollagén mellett, a kreatin is felkerült a listára.

Ez a készítmény már rég nem ismeretlen a rendszeres testmozgást végzők körében. Eleinte főként a sportolók alkalmazták, azonban kifejezetten javasolt mindazoknak, akik szeretnének tenni az egészséges és főleg energikus életvitelért.


Alapvetően a bevitt húsokból jut hozzá a szervezet, ezért a vegánoknak és vegetáriánusoknak fokozottan tanácsos a kreatin pótlása. Az aktív testmozgás és a fejlődés érdekében lényeges a pótlása, de bizonyos betegségek, kellemetlen tünetek kezelésében is igen hatékony.

A neurodegeneratív-betegségek esetében is jótékony hatású, ahogy a a szív- és érrendszer működésére szintén. A kreatin a testi és szellemi egészséget egyaránt támogatja, hiszen javítja a kognitív képességeket. A proteinoutlet.com webshopban kizárólag magas minőségben, különböző árfekvésben megtalálható.