Ariel baba

Ariel baba csodás kiegészítőkkel

A varázslatos helyszínek és a kedves mesekarakterek elbűvölik a kicsiket, akik már alig várják, hogy újra találkozzanak kedvenc hőseikkel. Nem meglepő, hogy igen nagy érdeklődést mutatnak az ember és sellő alakot magára öltő Ariel baba iránt, aki tűzvörös hajzuhatagával, kedves arcával köszönti őket.

A csodás kiegészítők csak még érdekesebbé teszik az Ariel baba játékcsomagot, hiszen például, ha ráadják az uszonytartozékot, a baba készen áll arra, hogy a habokba vesse magát és az óceán végtelen világát felfedezze. Amikor visszatér a szárazföldre egy nagyon szép, rózsaszínben pompázó ruha várja, amiben ő lesz a legeslegszebb lány az egész parton.

Eric herceg nem hiába szerelmes belé, hiszen az Ariel baba elragadó, gyönyörű hölgy. Felejthetetlen szórakozást nyújt ez a baba a kislányoknak, olyan csodás élményt, amit mindennap át szeretne élni. Adja meg a lehetőséget a gyermekének, hogy remekül szórakozhasson és vásárolja meg neki a terméket! Az Ariel baba megtalálható a jatekotthon.hu webáruház virtuális polcain.