Elektromos seprű

Az elektromos seprű minden morzsát összeszed

Elege van abból, hogy száll a por, amikor összeseper a konyhában, a szobában vagy a teraszon? Sokkal egyszerűbb, praktikusabb és könnyebb a takarítás, ha van otthon egy modern elektromos seprű!

Képes helyettesíteni az állóporszívót is, hiszen magába zárja az összes olyan apró szemcsét, ami hajlamos megrekedni az ágy vagy a szekrény alatt, illetve a sarkokban. Az elektromos seprű 360 fokban forgatható takarítófejjel rendelkezik, így rugalmasan alkalmazkodik minden eldugott helyhez.

A hatékony takarítás betudható a remek sarokkeféknek és az erős akkumulátornak is. Azt is érdemes tudni, hogy a Swivel Sweeper elektromos seprű nemcsak előre-hátra és oldalirányú mozgásban végzi a dolgát, mert bizony pörög és forog is, hogy a takarítás valóban tökéletes legyen.

Egy átlagos seprűvel a munka rendszerint rövid ideig tart és nem garantál maximális sikert. De az elektromos változat a bepattintható és újratölthető akkumulátornak köszönhetően, 1 óra folyamatos működést biztosít, így tényleg alaposan lehet vele takarítani, szálló szöszök és porszemcsék nélkül.