Láncos emelő

Kiváló minőségű emelőberendezések

A különböző iparágak termelékenységét számos tényező befolyásolhatja. Ennek megfelelően különféle eszközökre van szükség a termelékenység növelése érdekében.

A nagy terhek mozgatása embert próbáló feladat lenne a konecranes.hu termékei nélkül. A láncos emelő- és munkaállomás daruk jelentősen felgyorsítják a gyártási folyamatokat és leveszik a terhet a dolgozók válláról, akik ezáltal nagyobb hatékonysággal teljesíthetnek a munkaidejük alatt.

A siker nemcsak a kiváló teljesítményben rejlik, hanem az átgondolt tervezésben is. Ennek köszönhető, hogy a konecranes.hu berendezései gyorsan és egyszerűen telepíthetőek. Ez az utólagos beépítésüket is számottevően megkönnyíti, mivel nem kell hosszú időre leállni a gyártással.

Saját, masszív alumínium-, illetve acélszerkezettel rendelkeznek, ezért nem kell az épület szerkezetét átalakítani annak érdekében, hogy az emelőrendszerek beszerelhetővé váljanak. A konecranes.hu folyamatosan arra törekszik, hogy a végletekig kielégítse az ügyfelei minden igényét a minőségi termékeivel és a sokéves tapasztalata által.