minőségi főzött fagylalt

Főzött fagylalt viszonteladóknak – 3 tipp, hogy garantáld a minőséget!

Nagy öröm egy vendéglátóhely tulajdonosának, ha napról napra sok vendég látogatja a helyet és fogyasztja az általa kínált finomságokat. Megy az üzlet, mondják ilyenkor, viszont ehhez különlegesen ízletes ételeket, desszerteket kell felszolgálni. Ezért is érdemes minőségi főzött fagylaltot rendelned.

Nem szalaszthatod el a lehetőséget, hogy a Hisztéria Fagylalt nagykereskedés termékeit kipróbáld, hiszen az itt kapható kézműves olasz fagylaltok rendkívül ízletesek, biztosan szívesen fogyasztják majd a vendégeid is ezeket. A cég folyamatosan bővíti viszonteladói körét, akik cukrászdáikban, kávézóikban, éttermeikben kínálják a Hisztéria fagylaltjait.

Számodra is megadja a nagykereskedés azt a kiváló lehetőséget, hogy első osztályú kész fagylaltokat árulj az általad működtetett vendéglátóhelyen. Ezért célszerű felvenned a kapcsolatot a hiszteriafagylalt.hu weboldalon keresztül a szakemberekkel. A honlapon megtekintheted a túlzás nélkül hatalmasnak mondható ízválasztékot is.

Fontos a minőség garantálása

Felteheted a kérdést, hogy vajon mi lehet a Hisztéria fagylaltok sikerének titka. Nos, elsősorban az, hogy mindig frissen, kiváló technológiával készülnek. Aztán a színvonalas alapanyagok használata teszi egyedivé ezeket a finomságokat.

A termékek megfelelő szállítása, tárolása és a fogyasztóknak történő reprezentálása szintén hozzájárul a sikerhez. A legfontosabb a fagylalt állagának hosszú távú megőrzése. Nem elegendő a dekorációs elemek alkalmazása, a szép hűtőpult, ha a benne lévő termék nem megfelelő. A vevők először a szemeikkel vásárolnak, de ha nem tetszik nekik az, amit látnak, nem fogják megkóstolni.

A fagylaltok esetében tehát együtt jár a minőség és a szépség, mert a finomság állaga hatással van a vizualitásra. A Hisztéria kész, főzött fagylaltjaival garantáltan sikered lesz, hosszú sorban fognak a fagyizód előtt állni a vendégek. Ha pedig kávézód, éttermed van, onnan sem fognak fagylaltfogyasztás nélkül távozni a vendégek. Az elégedett vendég pedig újabbakat hoz magával.

Időtálló főzött fagylaltok

Nemzetközi viszonylatban is kifejezetten időtállónak számítanak a Hisztéria Fagylalt nagykereskedés főzött készítményei. Ezek a fagylaltok, ideális feltételek mellett, 60 napos szavatossággal bírnak, pultba kerülés után pedig 8 napon át árusíthatóak.

Nemcsak a fagylaltok jellegét tekintve alkalmazzák a cég munkatársai az olasz tradíciókat, hanem a praktikus megoldásokat, a technikai újításokat is figyelemmel követik. Amiben látnak fantáziát és lehetőséget a saját termékeiknek, azt át is veszik. Jó példa erre az, hogy az általuk főzött fagylaltokat az olasz hagyományoknak megfelelően pozetti vitrinben tárolják.

Ez voltaképpen egy süllyesztett körtégely, amiben a fagylalt nem érintkezik levegővel, ezért az időjárás semmilyen hatással nem lehet a finomság minőségére. A megszokottnál krémesebb állagnak az a titka, hogy a kifagyasztás során a Cattabriga cég Effe modelljét használják, ami a hagyományos -40 fok helyett -20 Celsius-fokra hűti le a fagylaltot. Minden szempontból tekintve, megéri a Hisztéria Fagylaltot választanod.