kötelező biztosítás

Kötelező biztosítás árak 2023-ban: így hasonlíthatod össze őket egyszerűen

Egy gépkocsi fenntartása bizony komoly pénzösszeget igényel, nemcsak a tankolásért kell fizetni, hanem a javításokért, illetve a különböző biztosításokért, útadókért egyaránt. Éppen ezért nem mindegy senkinek, hogy mekkora összeget kell kifizetnie például a kötelező gépjármű felelősségbiztosításért, de a díjkalkulátor segítségével megtalálhatjuk a legolcsóbb megoldást. Így pedig egyszerűbb a kötelező biztosítás árak összehasonlítása online.

A biztoshely.hu weboldalon található díjszámító rendszer lehetőséget nyújt arra, hogy több mint 10 biztosító ajánlatából választhasd ki a számodra megfelelőt. Nagyon fontos megtenned ezt, mert a társaságok tarifái rendkívül eltérőek, a legalacsonyabb és a legmagasabb díj között akár 100%-os különbség is lehet. A weboldalon megismerheted az egyes társaságok szerződéses feltételeit is, ami szintén lényeges, mert az aláírás téged is kötelez és 1 éven keresztül nem tudod módosítani a döntésedet.

Váltáskor például érdemes figyelembe venned, hogy az adott váltási időpontokban jócskán olcsóbban kínálják a termékeiket a biztosítók, mint év közben. Tulajdonképpen ez a váltási időszak alatt adott jelentős arányú kedvezményeknek köszönhető. Az év közben kötött KGFB szerződésekre nem adnak kedvezményt, így láthatóan jól járhatsz az év végi váltással. Tehát több szempontból megéri felkeresni a Biztoshely biztosítási portált, ahol helyben megkötheted a kötelező biztosítást is. Az online kötés jelenleg a leginkább időtakarékos és kényelmes megoldás. Ha nem idegenkedsz az internettől, akkor nagy előnyökre tehetsz szert.

Először is azért, mert már a díjhirdetés napján megismerheted az összes vezető biztosító meghirdetett tarifáját, tehát rögtön eldöntheted, hogy melyik konstrukció a legjobb számodra. A nagy kedvezmények többet érnek az első napokban, ráadásul számíthatsz az online kedvezményre is. A gyorsaságról még nem is beszéltünk, hiszen online kötelező kötés esetén, már 1 órán belül a kezedben tarthatod a kötvényt. Tájékozódj az említett weboldalon és köss előnyös szerződést!