la roche posay lipikar syndet ap+

La Roche Posay Lipikar Syndet Ap+ minden korosztálynak

Rengeteg olyan tusfürdő található a piacon, amelyik használat után csak rövid ideig nyújt kellemes érzést a bőrnek. Ha tartós eredményre vágyunk, akkor a La Roche Posay Lipikar Syndet Ap+ lesz az ideális választás. Az emberek többsége rendelkezik valamilyen bőrproblémával.

Az enyhe korpától kezdve a makacs pattanásokig, nagyon sok tünet jelezheti a bőr valamilyen kóros elváltozását. A száraz bőr a legtöbb esetben esztétikailag nem annyira feltűnő, azonban az érintetteknek annál zavaróbb.


A La Roche Posay Lipikar Syndet Ap+ olyan tusfürdő, ami azonnal megnyugvást nyújt a kiszáradt, foltos vagy viszkető bőrnek és a hatása nem illan el azonnal a használatát követően. A kíméletességét és a magas minőségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy ezt a csecsemők fürdetésére is bátran lehet alkalmazni.

A La Roche Posay Lipikar Syndet Ap+ ugyanis kisbabák fejbőrére, koszmó eltávolítására is használható. Az egész család bőrének egészségét szolgálja és ehhez csak a rendszeres használatára van szükség.