klimax piercing

Mikortól kezdődik a klimax?

Összetett lelki és fizikai tünetegyüttes a változókor, ami nőknél jellemzően 45 és 60 éves kor között, férfiaknál pedig az 50-ik életév után figyelhető meg. Sok kellemetlen szimptómával járhat a klimax, ezek között meg kell említeni a hangulatingadozásokat, erős izzadást stb. Ilyen esetekben a klimax piercing is segíthet. Természetes metódus ez, amivel kiválthatóak a gyógyszerek.

Egy nő életében azt az időpontot jelöli a menopauza, amikor elmúlik a rendszeres menstruáció. Ennek elsődleges jelei között szerepel a testalkat megváltozása. A nőknél az egyik tünet lehet az, hogy hízásnak indulnak. Rendkívül kellemetlenek például a klimax idején jelentkező hőhullámok, amiket erőteljes verejtékezés és izzadás követhet.

Ezek intenzitása az enyhétől a nagyon erősig terjedhet, az érintettet akár álmából is felébresztheti. Különösen komoly problémát jelenthet a menopauzán áteső nők esetében a hüvelyszárazság is, de a depresszió, a hangulatingadozások szintén megkeseríthetik ezt az időszakot.

Ajánlott a klimax piercing beszúrása

Ennek a testékszernek a viselése számos pozitív hatással járhat. Hatására helyreállhat a szervezet hormonális egyensúlya, csökkenhetnek, de akár meg is szűnhetnek a kínzó változókori tünetek. Az érintett személy nyugodtabb hétköznapokra számíthat, redukálódhat a vérnyomása, kevesebbet vagy egyáltalán nem fog fájni a feje.

A hőhullámok is egyre kevésbé kínozzák, a klimax piercingnek köszönhetően. A testékszer hatására kiegyensúlyozottabb alvásra, kevesebb hangulatingadozásra, a túlzott ingerlékenység mérséklődésére, valamint enyhülő depresszióra lehet számítani. Ha a menopauzával testsúlynövekedés is jár, akkor a klimax és a Slim piercing együttesen lehet a segítségünkre.

A változókori szimptómák tehát enyhíthetőek természetes úton is, nem feltétlenül kell tűrnünk ezeknek, sem pedig gyógyszeres készítményeket szednünk. A legnagyobb előnye a klimax piercingnek, hogy serkenti a test természetes mechanizmusait, az idegrendszer harmonizálásán keresztül állítja helyre a folyamatokat.

Hol szúrassak klimax piercinget?

Ha eldöntöttük, hogy adunk egy esélyt ennek a természetes módszernek, akkor kiváló ötlet felkeresni a Medical Piercing szalont, ahol egészségügyi szakmai háttérrel rendelkező szakember helyezi be a fülünkbe a változókori piercinget. Ez egy belvárosi, jól megközelíthető szalon, ami Budapesten, az Újpesti rakpart 7. szám alatt működik.

Természetesen, a szúrás előtt a rutinos szakember egy alapos állapotfelmérést végez. A szúrás helyének meghatározása pontos bemérés alapján történik, rendkívül precíz módon. A testékszer ára nem magas, bárki által megfizethető. Ezért a pénzért megkapjuk magát az orvosi fémből készült piercinget is, amit a szakértő autkolávval fertőtlenít.

A medicalpiercing.hu portálon minden további információt megtalálunk a klimax piercingről, sőt, olyan személyek tapasztalatait is megismerhetjük, akik egy ideje már viselik. Időpontot szintén ezen a weboldalon keresztül kérhetünk, amit követően, nagyon hamar fogad bennünket az egészségügyi szakember.