Lézeres szintező

Pontos mérés Hitachi lézeres szintezővel

Senki sem szereti túlzottan, ha vésésre kerül a sor, mert ez egy elég nehéz feladatnak számít, még egy minőségi eszközzel is. Ha nem is lesz móka és kacagás a munka a Hikoki SDS Max vésőgéppel, azt mindenképp említésre méltó, hogy kevésbé érződik majd megerőltetőnek a fejlett rezgéscsillapításnak köszönhetően. A Hikoki SDS Max mondhatni, hogy minden építkezésen megállja a helyét. Tökéletesen alkalmas a könnyebb és a közepesen nehéz vésési feladatok elvégzéséhez. Végre nem kell úgy megszenvedni a kábelcsatorna kivésésével.

A betonpadlót is sokkal egyszerűbb feltörni ezzel a hatékony eszközzel a vízcsövek lefektetése érdekében. Ez a beépített rezgéscsillapítás mellett, az új dizájnnal ellátott, ergonomikus fogantyúnak is köszönhető. A Hikoki SDS Max akkor fejti ki igazán a maximális ütőerejét, hogyha egy minőségi vésőszárat használunk tartozékként. A silány anyagból készült kiegészítőkkel jóval alacsonyabb hatásfokon dolgozhatunk, ami tönkre teszik a felsőkategóriás gépek esetében is a felhasználói élményt.

Mielőtt munkához látnánk a Hikoki SDS Max-al, alapos tervezésre van szükség, hiszen nem lehet csak úgy találomra össze-vissza kivésni a falat, mert az semmi jóhoz nem fog vezetni a végeredményt figyelembe véve. A Hitachi lézeres szintező precíziós mérőeszköznek számít az ilyen esetekben. Az alapos mérés és tervezés a tökéletes végeredmény titka. A Hitachi lézeres szintező számos mérőeszközt ötvöz, mivel alkalmas a térfogat mérésétől kezdve a hosszúságon át egészen a terület kiszámításáig.

Mindez néhány gombnyomással kivitelezhető. Az adatok a háttérvilágítással rendelkező LCD kijelzőn jelennek meg. Ez a funkció nagyon hasznos az olyan helyzetekben, amikor gyenge fényviszonyokkal kell számolnunk. Ilyenkor háttérvilágítás nélkül gondot jelentene az adatok leolvasása. Egy tizedesnyi eltérés is visszafordíthatatlan hibát vonhat maga után. Sokkal pontosabb méréseket végezhetünk a Hitachi lézeres szintező segítségével, mint bármelyik mérőszalaggal vagy vízmértékkel. A speciális burkolatnak köszönhetően, megállja a helyét kemény, ipari körülmények között is.