la roche-posay cicaplast

Nyugtat és véd a La Roche-Posay Cicaplast

A La Roche-Posay Cicaplast az a termékcsalád, ami elősegíti az irritációtól, hegesedéstől vagy ekcémától szenvedő, legyengült bőr gyors helyreállítását. A termékek B5-vitamint tartalmaznak.

A La Roche-Posay Cicaplast család tagjaiban szereplő B5-vitamin, más néven pantoténsav vagy D-panthenol, lágyító és nyugtató hatású, segít helyreállítani a hidrolipid réteget és megerősíti az epidermiszt. Hidratálóként segít csökkenteni a vízveszteséget és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot.

Ez a vitamin serkenti a fibroblasztok termelését, amik szerepet játszanak a sebgyógyulásban és elősegítik a bőr rugalmasságát. Elismert a felületes égési sérülések és a gyógyulás epidermális fázisának kezelésében is, mivel segíti a sejtregenerációt.

A Cicaplast termékekben lévő shea vaj gazdag A-vitaminban, ami képes fertőtleníteni és regenerálni a különböző bőrbetegségeket, beleértve a rovarcsípések vagy a csípős növényekre adott reakciók okozta repedéseket, irritációkat. A La Roche-Posay Cicaplast tökéletes a bőr kezelésére, például tetoválás után is.